Blog

Achtergronden, leuke uitstapjes en meer.. Je vindt het op onze blog!

locatie oud bergveen

Langeloërduinen

11jan

Een van de grote voordelen van Oud Bergveen is dat het omringd is met prachtige natuur. Als u van wandelen, fietsen of hardlopen houdt, dan is dit de perfecte plek om uw vakantie door te brengen. Lekker in de frisse buitenlucht.

Net buiten Norg bevindt zicht een prachtig natuurgebied genaamd de Langeloër Duinen. Hier kunt u een heerlijke wandeling maken. De duinen zijn wel voor de echte avonturiers want af en toe zult u een klein beetje moeten klimmen.

In het voorjaar-zomer is het grootste open lucht theaterspektakel Het Pauperparadijs weer te bewonderen. Dit grootse stuk, naar aanleiding van het gelijknamige boek van Suzanna Jansen is absoluut een aanrader waarbij de toeschouwer wordt meegenomen in de geschiedenis van Veenhuizen.

 

LEAVE A COMMENT