Blog

Achtergronden, leuke uitstapjes en meer.. Je vindt het op onze blog!

Proeflokaal Maallust

11jan

Als u zin heeft in een lekkere versnapering bent u bij proeflokaal Maallust aan het juiste adres. Hier kunt u genieten van een van de zelfgebrouwde verfrissende bieren en een rondleiding krijgen in een ouderwetste bierbrouwerij!

De bierbrouwerij is gevestigd in de schitterend gerestaureerde graanmaalderij op het Maallustcomplex. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een bezoekje aan te brengen. De bieren hebben klinkende namen als: Weldoener, Vagebond en Zware Jongen.

Geen bierdrinker? Koffie met biercake of een lekkere lunch behoort ook tot de mogelijkheden. In het proeflokaal kijkt u, heel inspirerend, uit op de koperen brouwketels van Maallust. Pal voor de oude graanmaalderij ligt bovendien een ruim terras.

Openingstijden: apr t/m sept dinsdag t/m zondag 11.00-18.00 uur; okt t/m maart: vrijdag t/m zondag 11.00-18.00 uur.Het adres is Hoofdweg 140 te Veenhuizen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met proeflokaal Maallust. Alle informatie vindt u op de website.

LEAVE A COMMENT