Blog

Achtergronden, leuke uitstapjes en meer.. Je vindt het op onze blog!

Een dagje shoppen in de omgeving

11jan

Ook voor de winkelliefhebbers is er in de omgeving van Oud Bergveen genoeg te doen. Je kunt natuurlijk naar de grote stad gaan waar je bekende modemerken zult vinden, maar ook in de directe omgeving zijn allerlei leuke winkels en boetiekjes.

Wil je een echt Veenhuizens cadeau meenemen? Breng dan een bezoek aan Lokaal Verhaal. Dit kleine winkeltje gevestigd in een voormalig schoolgebouw heeft streekproducten uit de omgeving van Veenhuizen.

Een bezoek aan universiteitsstad Groningen  is een leuke bezigheid. Lekker struinen door de binnenstad en in de Gelkingestraat de kleine winkeltjes bekijken. Wil je lekker eten dan is de Thai op de Gedempte Oude Gracht zeker een aanrader.

In Norg bevindt zich een zeer leuke broccante winkel genaamd Charlotte. Deze winkel heeft allerlei oude Franse spulletjes en is erg leuk om eens binnen te lopen.

LEAVE A COMMENT