Blog

Achtergronden, leuke uitstapjes en meer.. Je vindt het op onze blog!

Het geluid van de uil in de vroege nacht …

01okt

Heerlijk! De nazomer vol in haar glorie! Met in de avonden nog redelijke temperaturen heeft de droogte van de zomer toch echt plaatsgemaakt voor hier en daar een heftige herfst bui.

Juist bij deze mooie, een beetje heldere nachten, verschijnt rond de klok van elven de uil in het bos tegenover Oud Bergveen. Dan roept hij de nacht nabij, dan echoot in de verte een collega-uil het enige juiste antwoord. In een voor ons niet-te-verstane taal bespreken zij het naderende einde van de dag. Voor ons overigens wél het signaal dat de echte duisternis van het platteland snel hier zal zijn.

Garantie dat ook ú de uil van nabij zult treffen kunnen wij niet geven; wel de garantie op een heerlijk verblijf op Oud Bergveen in alle rust met oneindige ruimtelijkheid van de natuur, gelegen in het hart van natuurlijk Drenthe. Dus kijk snel naar onze beschikbaarheid in de naderende herfst.

LEAVE A COMMENT